Masážou partnera sa postaráte o viac


Erotickú masáž môžete kľudne vykonať aj vášmu partnerovi vo vašej spálni. Masaz eroticka magictantra.sk bude pre vás i preňho predstavovať niečo, čím si okoreníte svoj sexuálny vzťah. Intímností sú veľmi dobré, ak chcete prežívať krásny vzťah so všetkým, čo k tomu patrí. Už ste premýšľali nad tým, ako mu vytvoríte dokonalú masáž spojenú s erotickými praktikami? Erotika by v nijakej masáži nemala určite chýbať. Doprajte svojmu partnerovi to, po čom tajne túži. Je to masáž, pri ktorej by bol veľmi uvoľneným a spokojným. Ako začnete?

nahé telo

Musíte začať s tým, že svojho partnera navnadíte. Navnadenie je veľmi potrebné, aby ste ho pripravili na to, čo od vás môže očakávať. Vaše ruky začne cítiť pomaličky, čo ho pripraví na celkové vzrušenie tela. Vzrušenie bude pociťovať počas celej masáže, čo môže byť aj dlho. Doprajte mu stoporenie pohlavného údu, ktorý určite nezostane dlho chladným. Na penise zbadáte, či vykonávate erotickú masáž tak, ako ste si to predstavovali. Aby ste ešte viac umocnili masáž, pred masážou by ste si mali pustiť nejaký erotický film. To ho navnadí a poskytne mu vzrušenie, ktoré bude pre vás len dobré.

masáž

Vzrušený partner sa nechá rozmaznávať vašimi rukami. Neskôr môžete prejsť aj na sexuálny styk. Jemnými krôčikmi sa presuňte smerom k jeho penisu, ktorý začnete postupne hladkať a sať. Sanie penisu zbožňuje každý jeden muž, takže na to nezabúdajte. Venujte sa jeho penisu s láskou a s dostatočnou precíznosťou. Majte na pamäti, že práve penis je najcitlivejším miestom na mužskom tele. Semenníky nie sú len tak pre zábavu. Taktiež by ste sa im mali zavenovať. Uvidíte tú rozkoš, ktorú vyčaríte vášmu partnerovi. Už vás nenechá len tak bez povšimnutia. Bude vyžadovať stále väčšie a väčšie vzrušenie, ktoré si už vychutnávajte spoločne. Po masáži určite získate erotický styk s vašim partnerom.